#225510
morsdreng

Det er altafgørende at få at vide, hvorfor banken har spærret din konto. Det svarer du slet ikke på.

Dine subjektive bemærkninger om uretmæssighed og din baggrund for og intentioner for indgivelse af politianmeldelsen kan jeg ikke bruge til noget.

Læs hvad jeg skriver. Jeg taler ikke om fri proces, men den retshjælp man kan få hos advokater og som disse er forpligtet til at orientere dig om ved henvendelsen. I øvrigt behøver rådgivning ved advokat ikke at betyde forudbetaling af dennes salær.

Hvornår har du klaget til bankens klageansvarlige?. At klage til denne er den mest nærliggende mulighed og den der vil give den hurtigste afgørelse.

Hverken PI-ankenævn, Finanstilsynet eller domstolene vil kunne give dig en hurtig løsning, vi taler om måneder inden du har en afgørelse.

Falder den klageansvarliges svar ikke ud til din fordel, må du gå til advokat, som med adgang til samtlige dine oplysninger og bankens var, kan frotælle dig om dine muligheder.

Jeg kan og vil ikke hjælpe dig yderligere når du tydeligvis ikke vil fortælle, hvorfor banken har spærret din konto. Det gør man ikke uden grund