#225002
test

Ja og nej. Der er vel ingen af de investeringer der har sammen sikkerhed som den sparede ydelse? Rigtig fin ide det med at lave gæld i huset men et alternativ til den tanke er jo at forsøge, hvis man vælger at blive i huset, at ha så få omkosninger som muligt således at dit budget som pensionist balancere ? Jeps så efterlader du dig en evt, en formue i mursten men du undgår at komme i den klemme at du ender med at være insolvent og belånt til over skorstenen og evt blive tvunget fra hus om hjem i en alder af 83.

Gennerlet fristes man vel også til at sige at jo flere penge du låner for at investerede dem jo mere har banken i omsætning.

Personligt arbejder jeg på at blive gæld fri. Min indtægt er lavere og mit hus er biligere. Min tanke er at side så billigt som muligt og måske sælge huset og købe et mindre for at få noget af friværdien ud når den dag kommer.

Måske er 550000kr et lidt lille lån og du kunne jo undersøge hvor meget dyre en bolig prioritet ville være. Det er det system jeg har. Den ville jo også gi dig en mulighed for i en periode at få ekstra likviditet.