#224960
Michael

Det er dig der vrøvler morsdreng. Bilens værdi er komplet underordnet for banken får ingen pant i denne i forbindelse med et boligkøb. Derudover ophæver bilens værdi og gæld jo hinanden i dette tilfælde. Selv hvis spørger skulle have en gældfri bil med en værdi på 200K kan spørger jo vælge at sælge bilen og bruge alle pengene på et bryllup, en ferie eller andet og så har banken intet at gribe fat i hvis økonomien skulle skrante – derfor er og bliver bilens værdi ligegyldig.

Gælden i bilen trækker entydigt ned fordi rådighedsbeløbet jo bliver mindre grunden de månedlige ydelser. Det burde selv en bankansat jo kunne forstå skulle man mene…

Og hvis du i øvrigt mener, at svarene herinde er komplet ligegyldige så synes jeg da at du skulle stoppe med at deltage. Det er et frit valg om man ønsker at deltage og ligeså frivilligt er det om man vil lytte til svarene. Du har åbenbart et problem med, at folk diskuterer frit i et åbent forum i stedet for at komme ned i din eller en anden bank, men sådan er det altså her i 2017. Det er ikke Mogens nede i sparekassen der entydigt dikterer hvordan folk skal disponere længere – vi er faktisk er oplyst folkefærd der sagfens kan sætte os ind i disse ting og agere ud fra den viden.

At der så nogle gange oplyses noget forkert og/eller mangelfuldt ændrer ingenting. Det er jo heller ikke et særsyn, at mange får direkte forkerte og elendige råd nede i en bank vel? Eller behøver jeg at nævne Roskilde Bank, Amagerbanken og Løkken Sparekasse for nu bare at nævne et par stykker? Så stop venligst din bedrevidende attitude eller find et andet debatforum.