#224896
test

jeps morsdreng. Det har du helt ret i. Men når du sådan korekser i at regne på trådstartes oplysninger tænker at jeg du har brug for at blive mindet om at du selv har gjort fuldstændig det sammen 🙂


Nu skal man ikke tro, at alt hvad man hører er løgn, men man skal heller ikke være naiv.

For det første er det overraskende, at en 20 årig, uden anden uddannelse end en HHX kan få en månedlig bruttoløn på 31-35 tkr. og at denne indkomst kan opretholdes for fremtiden. Som 20-årig er det da mere relevant og fornuftigt at tænke på en uddannelse end på køb af en ejerlejlighed til 3 millioner.

Som det ganske rigtigt bliver oplyst fra anden side, har en 20 årig næppe selv været i stand til at opspare 300 tkr. At spørgeren senere giver udtryk for, at han kan forøge sin opsparing med 300-400 tkr. til i alt 600-700 tkr. hvilket må formodes at skulle ske på grundlag af et nettobeløb EFTER skat på 15 tkr. får det hele til at lyde noget urealistisk og utroværdigt, især da den pågældende sandsynligvis allerede har bolig- og andre faste udgifter udover de nødvendige udgifter til kost, tøj m.m.

Enten mangler der oplysninger i denne sag eller også er trådstarters spørgsmål og oplysninger slet ikke ærligt ment. Jeg hælder mest til den sidste antagelse.

Overraskende at flere debattører kaster sig ud i diverse udregningen uden så meget som at foretage en egen vurdering af det realistiske og sandsynlige i trådstarters oplysninger.