Forside Fora Privatøkonomi Hjælp ang. forestående skift af bolig Hjælp ang. forestående skift af bolig

#224198
test

jo bank rådgiver en er også sælger men ikke kun bare sælgere. Der er mange regler om hvad de må og ikke må og de har meget mere ansvar for de råd de giver ind jeg f.eks. har i mit arbejde som sælger.

At jeg i en forhandlingsfase give en rabat ente for at komme til bordret eller for at lukke sagen der vel ikke noget mystisk i. At en bankårdiger gør det sammen er der eller ikke noget nyt i. At vi så efterfølgende gerne vil tjene lidt af det hjem igen er vel heller ikke så mystisk.

Hvordan en privat rådgiver skulle kunne forhindre det kan jeg ikke se.

En forretnings relation er noget man har og tager løbende op til vurdering. Der findens ingen bank der er den rigtigt eller billigste for alle.

Du har grund længde to valg. Byg dit bankvalg op så du har det mindst mulige i klemme i din bank e.g. så du let kan skifte eller ta en hel kunde tilgang så du har mere forhandlingsmagt over for din bank.

jeg har i mange år kørt med type et og havde f.eks. ikke mit realkredit lån vi min bank. I dag har jeg så et prioritets lån og alle min konti i en bank. Dog ikke forsikring og kun en lille del af min pension i banken. Men jeg har kun en bank hvor jeg i mange år har kørt med to.

Det kan ikke umiddelbart betale sig at ha både gæld og indeståden. Derfor er jeg også super glad for mit prioritetslån som jeg hverken må nævne hvad rente er på eller hvor er. Så bliver de andre sure. 🙂