#224062
test

når man skifter bank har banken brug for oplysninger og det er primært banken som sælger der har muligheden for at bestemme hvad den har brug for. Naturligvis er godskik, finansrådet og øvrige lovgivning også en faktor.

Det tænker jeg vi er enig om. En mulighed er at medbringe disse oplysninger på papir og ja det var hvad vi gjorde i gamle dage.

I dag har du så muligheden for at give en rådgiver adgang til at se og modtaget dine oplysninger fra skatte mappe. Da jeg f.eks. gerne ville ha et ekstra kredit kort søgte jeg om det via netbank og fik så en anmodning og at give adgang til min oplysninger via skatte mappen, jeg gav adgang til (klippet fra min oversigt over hændelser i min skatte mappe)

“Indkomstoplysninger fundet
Skatteoplysninger fundet
Årsopgørelse(PDF) fundet
Ingen Restanceoplysninger på personen ”

så nej det er ikke alle oplysninger du åbner for og du kan selv bestemme hvilken oplysninger du åbner for, men det er jo velkendt at åropgørse og indtægts oplysninger er nødvendigt.

Adgangen kan gå fra at gi en anden fuldmagt til de skatte mappe over at give læse adgang til at du som en bekræfter bankens anmodning til at få et øjebliks billede af dine Indkomstoplysninger som oven for.

Tænker at det er ledt en misforståelse at en bankassistent skal åbne for din skatte mappe med din nemide. Den ene gang jeg har brugt systemet fik jeg en anmodning som jeg med men-ide bekræftede som gav den engang til overførsel af oplysninger.