#223864
Lender

Igen mange tak for input.
Jeg er klar over at jeg ikke her ville få direkte vejledninge ihht de eksakte problemetikker. De er egentlig blot nævnt for at tegne et billede af hvad det egentlig drejer sig om, i håb om at jeg således kunne pejles i retning af en reel vejledningsmulighed.
Jeg hører hvad du siger og er med sikkerhed enig i at mit møde med det private firma er omsonst og jeg vil klart aflyse det.
Mit problem ligger dog stadig i, at jeg nu efter to forskellige bank rådgivere, ikke føler at der er tale om kompetent vejledning, nærmere vildledning. jeg bryder mig ikke om at tror at jeg er blevet vejledt forsvarligt, for så efterfølgende at finde ud af, at jeg har taget et lån der er ekseptionelt dyrt og i virkeligheden henvender sig til folk der har brug for at trække penge ud når de ønsker det, frem for at betale fast af på deres lån. men nok om det.
Jeg vil så nu høre, om der er nogen der har erfaringer med klage sager, og hvad man kan forvente at få ud af dem.
Det jeg egentlig sider og finder mest rimeligt, er feks. at jeg bliver frataget det at betale for oprettelsen af mit bolig lån, set i lyset af al den forvirring og inkompetence der har været omkring det. Kan nogen udtale sig om det kunne være et nogenlunde rimeligt krav, eller er det uhørt.