#223860
morsdreng

Dette forum er IKKE egnet til at løse eksakte problemer eller spørgsmål, det kan i den aktuelle situation kun banken, og du aner ikke, om den eller de der besvarer dit indlæg i det hele taget har tilstrækkelig viden på området.

Jeg har svært ved at se det fornuftige i, at du nu retter henvendelse til en privat finansiel rådgiver for at få svar på de spørgsmål du har i relation til dit bankskifte og Nordeas behandling af sagen. Du kommer til at betale i dyre domme for at du og din kone ikke har den store økonomiske forstand. og det er trods alt mere nærliggende, at du drøfter sagen med og får en forklaring af Nordea, inden du påtager dig omkostninger for at få svar på noget, som når der kommer til stykket, måske slet ikke er noget mysterium.

Jeg kender IKKE Bofinans, men kan se at de som de skal er registreret hos Finanstilsynet, men jeg kan også se, at direktøren er og har været involveret i forskellige selskaber, hvoraf nogle er gået konkurs, og det er aldrig et god tegn.

I dit sted, vil jeg aflyse mødet med Bofinans og prøve at se om jeg kunne få et møde i stand med din bankrådgiver, hvor du kan få svar på sagen. Hvis du ikke kan det, eller ikke er tilfreds med de svar og forklaringer du får, skal du gøre som allerede oplyst og kontakte bankens klageansvarlige, Pengeinstitutankenævnet og Retten i nævnte rækkefølge.