#223852
Lender

Mage tak for begge jeres svar.
Lad mig formulere mig lidt mere præcist.
problemetikken er som følger:

1. mit lån var ikke oprettet til dato hvor køber skulle modtage sine penge pga. manglende underskrifter på dokumenter vi aldrig modtog eller fik besked på at underskrive da de ikke var lagt frem til os da vi var i banken for at underskrive alle dokumenter.

2. Lånet blev først oprettet 3 måneder senere. Derved, som du beskriver, har vi gået glip af udlånsrenten.

3. stempelafgiften er blevet trukket tre gange og så refunderet igen 2 gange

4. der fremstod pludseligt ekspiditionsgebyr på 3200 forleden, hvilket efter påtale hos en medarbejder omkring hvad det handlede om, blev fjernet igen idag.

5. Min vejleder returnere ikke mine opkald og jeg er ikke informeret omkring hvad der foregår.

6. jeg har indbetalt 60.000 kr til hovedstolen på 170.000, men konto med udlånsrente er blever oprettet på 47.000 kr, på trods af at kontoen med indlånsrenten stadig er 170.000

7. den konto der blev oprettet midlertidigt da prioritetslånet ikke var blevet lavet er der stadig og indeholderen en postering på en afgift på 4700 jeg ikke ved hvad er for og er således stadig i minus. med en rente på 6.45 procent.

8. Hverken mig selv eller min hustru har forstand på økonomi.

Vi søger således at få rådgivning, på den måde at der bliver kigget på alt det banken har foretaget sig, for bla at finde ud af om vi ( som du nævner) har foretaget et dumt valg ift type af lån) eller om der foregår noget der er imod vores interesser, feks. om vi bliver snydt for renter, eller bliver pålagt gebyrer og afgifter som vi ikke burde, og sidst om vi har krav på kompensation.

Vi har kontaktet Bo-finans og har et møde med dem næste uge. hvis nogen har enten god eller dårlig erfarring med det eksakte firma, eller har et bud på et bedre alternativ så sig endelig til, al input er brugbart.
på forhånd tak.