#223848
Joebob

Min lejlighed er sammenlagt af en 1V’er og en 2V’er. Der eksisterer omkring omkring 15-20 stk. i foreningen som har gjort det samme, så dette “projekt” er ikke nyt. Der er sjældent nogle af dem til salg da folk ikke ønsker at skille sig af med dem.
Administrator har udregnet den ny maxpris og lavet et ny andelsbrev med andelskronen på, og der har naturligvis været de nødvendige fagfolk ude og kigge på dem i forbindelse med dette.
Jeg nævnte blot penge under bordet, da man selvfølgelig er mere end villig til at betale maxprisen hvis der også bliver tilbudt penge under bordet. Det er naturligvis ikke noget jeg støtter op omkring eller ønsker at være med til.
Jeg ved godt Nordea lever af at låne penge ud og ønsker at tjene så mange penge som muligt på renter… Netop derfor tror jeg de bare tog chancen og inden de gav mig den lave rente, så kunne de jo lige prøve om de ikke nok kunne spise mig af med et dårligere lån. Det er desværre sådan de arbejder. Måske er det en af grundende til at man i dag kan læse i Børsen at Nordeas kundetilfreshed er lav for tiden ?