#223608
peter holm larsen

Hej Thsv,

Ja man kan sagtens anlægge andre forudsætninger end dem jeg anlægger – og jeg garanterer jo heller ikke en belægningsgrad på 70 % over for nogle. Det er blot mit erfaringstal fra flere andre der udlejer.

At du anlægger nogle andre forudsætninger – gør jo ikke min beregning forkert – da der jo er tale om skøn.

At du påstår at når jeg skriver “driftsomkostninger” på 50.000 kr. så indeholder det også ejendomsskatter hos mig – må være en påstand du må tage på egen kappe. Fakta er dog rent regnskabsmæssigt at skat ikke klassificeres som en driftsomkostning. Så hvilket grundlag du har for at påstå at jeg skulke have ment at ejendomsskatter skulle være indeholdt i driftsomkostninger ved jeg ikke. Det kan da godt være at driftsomkostningerne kun er 100 kr. – men min forudsætning var 50.000 kr. naturligvis uden ejendomsskat.

Og kan man vedligeholde ejendommen i tomgangsperioderne – ja naturligvis – man kan ikke udleje den mens man vedligeholder den. Naturligvis!

Men udlejningsraten er nu engang defineret som (antal udlejningensdage/(antal udlejningsraten+ antal ledige dage)). Nævneren er jo netop ikke 365 dage. Man kan således opnå en udlejningsrate på eksempelvis 100 % hvis værelset har været udlejet 360 dage, såfremt værelset har været taget ud af udlejning i 5 dage til vedligehold. Så din måde at anvende begrebet udlejningsrate er et andet end mit og et andet end det man traditionelt anvender til opgørelse af udlejningsrate.

Så i stedet for at påstå jeg ikke vil indrømme fejl – så vil jeg gerne se dig henvise til et link der klassificere skatter som driftsomkostninger og at udlejningsraten opgøres som antal udlejninger/antal kalenderdage i året.

Når du sender det vil jeg kigge seriøst på din kritik – og indtil da betragte din kritik som udtryk for manglende viden om udlejningsbranchen.

Tænker det skyldes du givet ikke selv har eller er involveret i udlejning….. i hvertfald ikke i samme omfang som jeg.

Advokater er typisk ellers nogle af dem der beskæftiger sig mest med udlejning.