Forside Fora Bankskifte Bankvalg som studerende Bankvalg som studerende

#223562
Zebrakatten

Jeg vil helt sikkert tage det med i mine overvejelser men på SU er 900-1000kr ekstra om året ret mange penge hvilket er grunden til at jeg overvejer at skifte. Jeg er også på visse områder utilfreds med min nuværende bank (mest den måde den håndterede overtagelsen af den bank jeg var i før).
1000kr om svarer ca til hvad jeg har om måneden så en ekstra af dem er meget.
Jeg håber på at jeg kan klare mig nogle år endnu før jeg skal ud og tage lån. Hvis jeg flytter indenfor de næste år bliver det til noget jeg lejer og jeg bor ret centralt så bil er ikke vigtigt.
Da jeg, som nævnt, ikke skal betale noget for mine bankforretninger, dvs jeg ikke skal betale nogen gebyrer, kan jeg ikke se det smarte i at flytte til en bank der ikke giver mig renter. Hvis jeg skal være loyal forestiller jeg mig at en basisbank ikke er det optimale sted da jeg så vil skulle flytte når jeg begynder at have brug for lån og rådgivning og indtil det punkt hvor jeg får brug for disse ting kan jeg nok holde mig indenfor aldersgrænsen så jeg kan slippe for gebyrer.
Jeg vidste ikke at det kunne gøre nogen videre forskel at være loyal overfor min bank så det vil jeg helt sikkert tage med når jeg overvejer mit skifte.