Forside Fora Bolig og realkredit Hussalg i forbindelse med skilsmisse ! Muligheder ? Hussalg i forbindelse med skilsmisse ! Muligheder ?

#223094
Michael

Jeres banklån må da være blevet betalt en del ned på de 10 år?! Der er kun realkreditlånet der er afdragsfrit så jeg forstår ikke de tal du præsenterer. I har vel aftalt en løbetid på måske 20 år eller??

Og når det er sagt så kan I så absolut ikke sende aben mod banken på nogen måde. I har med åbne øjne købt et hus med 100% finansiering uden udbetaling og så ovenikøbet valgt et afdragsfrit lån. Det er ikke raketvidenskab at se, at denne løsning er ekstrem risikabel set i lyset af evt. prisfald på boligmarkedet. Det er jer og kun jer der har skylden for dette og banken kan i øvrigt ikke forudsige, at I vil blive skilt efter nogen tid. At reglerne så efterfølgende pr. 1/11-2015 er blevet ændret kan man så kun hilse velkomment – I var aldrig blevet godkendt til et boligkøb overhovedet med nuværende regler der kræver mindst 5% kontant udbetaling.

Hvad så nu?? Tja, disse tilfælde er meget svære at løse og hvis banken ikke går med på en opdeling af gælden (hvilket de sjældent gør) så findes der ingen løsning. Et salg i fri handel eller tvangsauktion efterlader jer blot med en stor og højt forrentet gæld. Uanset hvordan man vender og drejer og uanset hvad banken går med til vil du være i en særdeles svær situation efterfølgende.