#223090
Urtossen

Og så stor tak til Peter Holm Larsen 🙂

Jeg forestiller mig ikke at lave den løsning du beskriver, da en betingelse for at mit budget hænger sammen er at min Ex kone “køber” sig ud af huset …

Dette er hun indstillet på , men vi ved ikke endnu om banken vil være villig ( møde aftalt til afklaring af dette )

Hverken du eller morsdreng forholder sig til den rådgivningsmæssige del af vores gældssituation ?!?

Vi var førstegangskøbere med et nyfødt barn da vi forelskede os i huset i 2007 , vi boede til leje i et lidt socialt belastet område og da vores datter blev født følte vi os forpligtiget til at flytte til noget mere børnevenligt.

Vi fik 2 bud på hvor meget vores kommende hus måtte koste ( bank 1: 2.9 mill – bank 2: 3.2 mill ) og da huset kostede 3.1 mill så valgte vi at gå videre med bank 2 .

Min ex svigerfamilie hjalp os til at få en aftale med deres “gamle” kunderådgiver som de stolede 100% på , og vi følte os i sikre og kompetente hænder hos hende.

Meeeen set i bagklogskabens klare lys , så kan jeg godt blive i tvivl om hvor sikre vi var 🙁 Havde banken fortalt mig at vi efter 10 år ville være tæt ved 2 millioner fattigere og at gælden ville være steget med yderliger 200.000,- så ville jeg have løbet skrigende bort og glemt alle tanker om at købe et hus igennem denne bank.

Der er ikke ændret på lånene siden køb !!!!! ingen tillægslån eller omprioriteringer overhovedet , bare månedlige indbetalinger til fælles budget og regelmæssige betalinger til realkreditlån og boliglån.

Det skal dog nævnes at vi ikke havde kontanter / opsparing til udbetalingen, så denne blev indregnet i boliglånet.

Så det ville ikke have været noget problem for banken at belyse dette !!
Grunden til at vi fik afdragsfrit de første år var at bankrådgiveren mente at vi havde brug for så stort rådighedsbeløb som muligt pga. vores nyfødte datter ( sød tanke , men det er nu ved at koste os utroligt mange penge )

Jeg mener ikke at banken kan tillade sig at være hverken flabet eller arrogant i denne situation, jeg forventer en utrolig høj grad af imødekommenhed og en anelse ydmyghed i relation til at min ex og jeg har betalt tæt ved 2 millioner uden at få andet end en højere gæld.

Hvordan f….. kan dette lade sig gøre ?

Vi har flere gange spurgt banken om en omlægning var relevant i de forgangne 10 år , men svaret var hver gang : Nej det kan ikke betale sig for jer !!!! Men vi vil gerne sælge jer lidt ekstra forsikring . Og da det var familiens rådgiver og vi stolede på hende , så købte vi bare ind hos deres forsikringspartner … dvs idag er jeg og min datter måske den bedst forsikringsdækkede enlige far i historien 😉 ( ironi kan forkomme )

Urtossen