#223048
Hjemvendt

Hvorfor kan jeg ikke få et realkreditlån?
Jeg vendte for to år siden tilbage til Danmark efter flere år i udlandet. Jeg kunne ikke få et realkreditlån, selv om jeg havde fået at vide at det ikke ville være et problem, så jeg måtte finansiere mit meget billige huskøb gennem min danske bank. Jeg tænkte at jeg uden problem ville kunne ændre til realkreditlån efter et par år i Danmark, men jeg har igen fået afvist min ansøgning.
Jeg har fast kommunalt job med en indtægt på 32000 før skat. Udover lån i huset har jeg ingen lån. Jeg skylder pt kr. 760000 på huset som lige er vurderet til kr. 1,3 mil. Jeg har gennem de sidste to år renoveret huset ud af egen lomme , da jeg jo ikke kunne låne, men vil gerne renovere yderligere og derfor omlægge til et realkreditlån på kr. 1 mil.. Jeg vil således få en ekstra udgift på kr. 200 om måneden, men jeg kan ikke låne.
Jeg er gift med en udlænding, som grundet hans meget gode job for en udenlandsk regering (ikke EU), ikke bor i DK og jeg fik at vide af en af rådgiverne at det var grunden til at jeg ikke kunne låne og at jeg ville stå bedre hvis jeg ikke var gift på denne måde (30 års ægteskab)….. men jeg forstår overhovedet ikke hvorfor jeg ikke kan låne penge med baggrund i min indkomst alene. Hvad kan jeg mon gøre ???????????????