Forside Fora Bolig og realkredit Kan man få banken til at betale noget af kurstab ved omlægning? Kan man få banken til at betale noget af kurstab ved omlægning?

#222724
thsv

Du skriver selv:
“Men spørgsmålet om det er bedre at vente med omlægning til huset er mere værd melder sig selvfølgelig også. Og det er pt. endnu ikk afklaret om vi kan gennemføre istandsættelsen for de penge vi har på opsparing nu, så det kan også være vi kommer til at skulle låne 1-200.000kr mere på et tidspunkt.”

I så fald er afdragsfriheden da netop smart i perioden indtil I er færdige med at renovere og kan finde udaf hvor stort lån I behøver.
I sparer jo netop små 40.000 kr årligt i afdrag ved at have afdragsfrit så hvis I beholder lånet i 3-5 år behøver I ikke at tænke på at låne flere penge.

I skulle have sat jer ordentligt ind i belåningen inden I kastede jer ud i det, ideelt ville have været et RK-lån med afdrag og et mindre prioritetslån på toppen, da dette i det lange løb ville være billigst.

Jeg ville få banken til at give jer et forhåndstilsagn om en gratis låneomlægning, når I er færdige med at renovere om nogle år og så betragte forløbet som lærepenge for ikke at stole på en banksælger og ikke selv sætte sig ind i tingene på forhånd.
Alternativt læg om med et provenu på det beløb I skal, så jeres samlede lån er f.eks. 1,9 mill. i 2% med afdrag, få evt. en vurdering som om projektet er færdigt, da dette vil formindske belåningsprocenten og dermed adm.bidraget i hele lånets løbetid.