Forside Fora Bolig og realkredit Kan man få banken til at betale noget af kurstab ved omlægning? Kan man få banken til at betale noget af kurstab ved omlægning?

#222712
TE4000

Afdragsfrihed var ikk noget vi først ville, men den såkaldte rådgiver rådede at det var smart trods vi sagde nej tak. Hun argumenterede godt for afdragsfriheden og fortalte det ikk ville betyde noget i det store hele. Det var fuldstændig hovedløs rådgivning som vi desværre hoppede på! Ved vores møde med filialdirektøren efterfølgende var det et af punkterne han godt kunne se var hul i hovedet.

Vi har ikke belånt 80%. Hovedstol inkl omkostninger for oprettelse og kurstab svarer til 68% belåning. Når huset er færdigt med istandsættelse vil værdien være betragteligt øget og dermed endnu lavere belåning. Så vi kommer ikke ud i banklån lige meget hvad vi gør.

Men spørgsmålet om det er bedre at vente med omlægning til huset er mere værd melder sig selvfølgelig også. Og det er pt. endnu ikk afklaret om vi kan gennemføre istandsættelsen for de penge vi har på opsparing nu, så det kan også være vi kommer til at skulle låne 1-200.000kr mere på et tidspunkt.