#222636
Giraffe

Til Michael der skrev at der sjældent bygges små fritliggende huse, så har jeg leget med tanken om at se om det var muligt at finde en, der ville være med til at bygge et dobbelthus – jeg har forhørt mig hos en boligadvokat og selvom grunde som udgangspunkt oftest er til “en families bebyggelse”, så kan man nogle gange få tilladelse til opførelse af et dobbelthus alligevel (særligt selvfølgelig hvis en kommune har svært ved at komme af med grundene). Så det kunne da evt også være en mulighed- så er man jo to om at dele grundprisen plus at det evt ville være billigere at være to om at dele opførelsen af et dobbelthus.

Jeg har ikke undersøgt det nærmere, da jeg lige ville høre fra advokaten i første omgang, om det overhovedet kunne være muligt, men dernæst bluver det jo på et eller andet plan pludselig et større projekt når man er to, der skal være enige + at man jo skal være garderet juridisk på en eller anden måde, så den anden part ikke pludselig får kolde fødder midt i processen, så i første omgang er det ikke ønske-scenariet, men nu må vi se.

Dernæst er der jo muligheden for at en bygherre opfører nogle række- eller klyngehuse. Den ide ville jeg være mere hooked på, og sådan et projekt kunne jo også nå at komme i løbet af de næste ca 4 år (pt er der ikke noget på tegnebrættet i byen, men hvem ved?) 🙂