#222596
Giraffe

…Tankerne flyver stadig rundt i hovedet, så jeg håber, der stadig er nogen med på linjen, som kan komme med lidt nyt input…

En af grundene til at jeg overvejer/overvejede at bygge nyt er, at jeg ikke selv kan noget håndværksmæssigt, så alle ændringer i et gammelt hus skal betales ved kasse 1, og jeg har selv haft en fornemmelse af, at det var vanvittigt dyrt og derfor kom tæt på nybyg-prisen, men måske har jeg “gjort det værre” i mit hoved, end det er i virkeligheden?? (jeg har ingen håndværkere i omgangskredsen, som jeg kan få et løst estimat fra)

Er der nogen, der kan komme med et bud på, hvad man eks. kan

Skifte køkken for?
Og badeværelse?
Og hvis man gerne vil have nye gulve i huset?

Altså kort sagt give det en make-over så det fremstår nogenlunde nutidigt, hvis der f.eks. er tale om et hus fra 70’erne, som der ikke er gjort det store ved?

Jeg ved, at det naturligvis kommer an på størrelse af rum/hus og kvalitet, men hvis man nu er tilfreds med et IKEA køkken, men til gengæld frygtelig gerne vil have klinker på gulvet i stedet for vinyl eller nedslidt parket, som der er i en del ældre huse?

Og det samme med badeværelset – At det ikke behøver være det dyreste af det dyreste, men bare gerne må være moderne at se på og funktionelt, fremfor f.eks. brune/grønne klinker og nogle gange ditto sanitet og ældre badeværelsesmøblement

Og igen med gulve. Hvis man i stedet for vinyl, gulvtæpper og generelt bare 5-7 forskellige slags gulv i huset, gerne vil nøjes med 2 eller måske 3 slags gulv (f.eks. trægulv/klinker i stue/entre/bryggers/køkken/bad og evt. gulvtæppe i værelserne).

Jeg har forestillet mig noget med 100-120K for et køkken, 200K for et badeværelse og så er jeg ret blank mht gulve. Er det skudt helt forbi, eller er det realistisk at regne med/er det højt eller lavt sat?
Tag/vinduer kan jo evt. også komme på tale (selvom jeg gerne ville være fri for det). Der har jeg i mit hovedet regnet med omk. 100K for tag og 80K for vinduer, men aner ikke om det holder….

Igen ved jeg, at det er svært at give et præcist bud på uden at kende til størrelsen, men jeg håber, det alligevel kan lade sig gøre at få lidt input i form af, hvilket niveau man ca. ligger på.

På forhånd tak 🙂