Forside Fora Privatøkonomi Stor friværdi men låneafslag. Hvad gør jeg? Stor friværdi men låneafslag. Hvad gør jeg?

#222590
test

ps hvis man skriver at det er lidt interessant at du mener det er andres eller dine forældres opgave at løse dit problem så er man vel bare et surt gammelt røvhul ikke? men jeg synes det er interessant trend i tide at det åbenbart er andres og dine forældres problem at du som 25 årig har fået den ideen at du SKAL læse i udlandet. 130.000 kr er ikke et urealistisk beløb at spare op og som 25 årig tænker jeg at man forhåbentligt er ved at nå til et punkt hvor man har forstået at man skal finarieces ens eget liv.

At skabe en gæld for dine forældre også så tæt på pensions alderen, som de hvis det går galt for dig kommer til at hænge på, synes jeg ikke er vejen frem. Var jeg en af dine forældre ville jeg nok ha sagt nej til at stifte yderlige gæld.

Jeg har venner der stadig giver deres børn lomme penge selv om de er flyttet hjemme fra og har hus. Jeg synes det er desideret usundt. Børn skal lære at være økonomiske uafhængig og at man skal spare op til ting.

Så ville nogen nok tænke at jeg har et dårligt forhold til mine børn. Det synes jeg ikke. Hvis de eneste de kan bruge mig til var bank så jeg også heller at de blev væk.