#222576
Giraffe

Tak for alle inputs.

Jeg er ikke i tvivl om at jeg, med mindre jeg skulle miste mit arbejde, kan spare de 350 k sammen i løbet af ca 3,5-4 år. Det bliver bestemt ikke sjovt, men hele min tanke er at komprimere det mest muligt – jeg kan bedre forholde mig til tanken om 3,5-4 hårde år (hvor min datter alligevel har en alder, hvor hun ikke har ønsker om mærketøj, udlandsferier mm), end tanken om en lang række “mellemår”, hvor det heller ikke er specielt sjovt.
Pt er det meget begrænset, hvad jeg kan blive ramt af af uforudsete udgifter, da jeg som sagt bor til leje og derudover kører i leaset bil, så det begrænser sig i store træk til vaskemaskine og tørretumbler.

Sidst jeg flyttede begrænsede flytteudgifterne sig til under 4000 kr (under 1000 kr for selve flytningen og knap 3000 til lidt, nyt inventar), så det er ikke der, jeg forventer den store udgift. De tidligere lejere fik da også en stor del af deres depositum tilbage, så det forestiller jeg mig, at der skulle være en chance for, at jeg også gør, så det beløb burde principielt kunne dække flytteudgifterne. Her vil der naturligvis være forskel på at flytte ind i et nybygget hus og et ældre hus, hvor vægge og lofter evt. skal males inden indflytning + at gulvtæpper evt skal skiftes.

Helt eller delvist nybyggede huse i mit område fås ikke til 1,7 mio, som en foreslår. Ellers havde det været et nemt valg 🙂

Som flere af jer skriver, vil jeg ufortrødent fortsætte opsparingen, til jeg som minimum har 20 % af, hvad det nu måtte ende med, og så må vi se, hvordan markedet mv ser ud omkring ultimo 2019/primo 2020. Man kunne jo også håbe at der blev søsat nogle byggeprojekter i kommunen, som kunne være en mulighed. Alle siger jo, at markedet skriger på mindre boliger, så måske en bygherre tager bolden op? Så kender man jo da prisen på det færdige projekt 🙂
Tak for alt input. Det er rart med nogle uvildige at spille bold op af.