#222150
morsdreng

Din oplysning om, at “Jeg afholder alle vores udgifter på nær maden som hun betaler til” fortæller mig, at I har fælles økonomi.

Men fordi I flytter sammen kommer du IKKE til at hæfte for hendes gæld og omvendt. Som udgangspunkt vil man som tidligere oplyst se jeres økonomi under et og dermed også kreditvurdere jer på grundlag af den samlede økonomi.

Tag og snak med din bank og håb på, at denne kan se bort fra din samleversmisligholdte gæld, som du trods alt ikke hæfter for,

I sidste ende vil forholdet mellem en bank og dets kunde altid være baseret på tillid. En tillid som du vil sætte over styr, hvis du holder noget skjult for banken. Bliver du spurgt, vil det klogeste altid være at lægge kortene på bordet og fortælle sandheden.

Men som oplyst bør der findes en løsning på hendes gæld. Bliver i gift, opretter du testamente til fordel for hende og/eller har du forsikringer og pension der udbetales til nærmeste pårørende, vil dine midler/værdier efter din død tilgå din samleverske og dermed i sidste ende tilfalde hendes kreditorer, hvilket utvivlsomt vil glæde de pågældende.