#221732
morsdreng

Ingen fornuftig sælger vil acceptere inden overtagelsesdagen, at bruge flere hundredetusinde kroner til at udskifte et tag efter købers ønske og anvisning, MEDMINDRE køberen har stillet en bankgaranti for betaling af købesummen. Mon ikke sælger også vil “tage sig betalt” for sin midlertidige finansiering af udskiftning af taget, ligesom køber naturligvis også skal betale omkostningerne vedr. bankgarantien?

Man KAN sagtens få et kreditforeningslån på baggrund af planer om ombygning, men lånet udbetales naturligvis først når ombygningen er færdig eller mod bankens garanti for at dette vil ske. Sådan gør man når man bygger nyt hus eller laver en modernisering/tilbygning til det eksisterende.

Tal med jeres bank og kreditforeningen herom og få evt. det nye tag indregnet i det kreditforeningslån som i skal optage til finansiering af købsprisen. At optage et kreditforeningslån nu til finansiering af købet og endnu et om nogle år, når I skal have nyt tag, vil sandsynligvis udløse større gebyrer, end hvis I kun optager et kreditforeningslån.