#221300
morsdreng

Lad os slå en ting fast, de 3 spørgsmål du starter med at stille kommer du ingen vegne med. Vær glad for at Jyske Bank har givet dig 50 tkr.

Dernæst viser din sag klart faren ved at benytte et debatforum som dette til at få afklaret komplekse problemstillinger, for man kan aldrig være sikker på, at samtlige relevante oplysninger er fremlagt. Advokatfirmaet som du har forelagt sagen, HAR – i modsætning til mig – set samtlige papirer vedrørende sagen, og jeg må derfor gå ud fra, at deres vurdering er den rigtige, idet en kvalificeret vurdering altid vil være baseret på de konkrete forhold. Det er bl.a. ikke ligegyldigt om gælden til Jyske Bank er sikret ved et pante- eller et ejerpantebrev og om mægleren har sikret sig at handelen kunne nå sammen.

Men hvorfor vil advokatfirmaet ikke føre sagen videre? Findes der et ankenævn på området, bør man altid gå til dette, hvilket også vil være et krav fra din eventuelle retshjælpsforsikring.

Når det i dit seneste indlæg er kommet frem, at du HAR fået en vurdering af sagen fra en advokat, der har haft adgang til sagens dokumenter, bør du kunne gå ud fra, at dennes vurdering af sagen er den rigtige, idet min kun er baseret på hvad du har oplyst på denne tråd – og intet andet.

Held og lykke med sagen