#221298
Nicx

Hej igen test og mors dreng.

Jeg har haft kontakt til Husenadvokater som har fået tilsendt samtlige papire på sagen.

Ejendomsmægler indvilligede selv i et forlig på 10.000kr med en svarfrist på en uge. Husenadvokater mente selv at dette ikke på nogen måde, var et acceptabelt forlig men kunne af andre grunde desværre ikke føre sagen videre. Derfor valgte jeg lade sagen overgå til Ejendomsmælgerkalgenævnet.

Det undre mig dog, at hvis der skulle være tale om at Nybolig ikke har haft adgang til pågældende oplysninger om mit pantebrev, så ikke beder mig om at undersøge det og at ejendomsmægler så først dagen efter salgskontrakt er skrevet under, selv tager kontakt til Jyske Bank og faktis får de relevante oplysninger dagen efter, det vil sige to dage efter jeg havde skrevet unden på de afgørende papire. Ejendomsmægler mente også, at jeg som sælger havde mulighed for at trække mig ud af handlen trods jeg havde skrevet under på salgskontrakten, da han mente at han kunne få banken til at sige nej til handlen hvis jeg ikke ønskede den skulle gennemføres. Dette var heller ikke korrekt. Min underskrift var bindende uanset hvilken beslutning Jyskebank tog. Jeg var endda på skrift fra Husenadvokater, at de også mener at det var dybt kritisk, at inormationer Ang. Pantebrevet først var indhentet efter de afgørende papire var skrevet under og jeg dermed havde solgt min lejlighed under falske forudsætninger og misvisende løfter om et salg med overskud.

Jeg ved virkelig ikke havd jeg mangler at forklare af vigtige detaljer i denne tråd, da jeg får to vidt forskellige udtalelser/meninger fra jer og hvad jeg ellers har fået fra andre faglige instanser jeg har rådført mig hos.