#220942
test

Humm jeg hverken lyver eller digter i forhold til det jeg skriver. Hvis nogen kan finde gebyret for ikke anbringelige overførsler hos danske bank må jeg ha overset det men ind til videre er det at de sku tag mere i gebyr og i det heletaget et gebyr for det bare udokumenteret vrøvl

Danske bank angribes igen og igen på usagligt grundlag. Og jo det er jeg træt af.

. En ikke anbringelige overførsel er en overførsel hvor modtager konto nummeret ikke eksistere. Arbejdet for modtagende bank her danske bank er at sende retur fra deres fejlkonto til Sydbank. Arbejdet for sydabnk er at sætte beløbet ind på den konto det kom fra via opslag på transaktion informationen. De sender så også er advis og sydabnk beregner sig så 35 kr defakto og med ref til deres gebyr list for den spøg. På danske banks liste gebyrer finder jeg ikke det gebyr. Man optager natuligvis at der er noget galt når pengende ikke kommer frem som forventet.

Danske bank har i øvrigt også straks overførsler gratis med i prisen.

Så som jeg altid siger læs banken gebyr liste. Jeg fik f.eke. Er chock da jeg overvejede saling bank til en konfirmations konto. Har ikke længe set en så omfattende gebyr liste.