#220538
test

vedr risiko det er klart at risikoen som hoved regel altid vil overgå til dig når du overtaget ejendomsretten altså ved køb.

E.g. henter du en bil ved en bilforhandler skal forsikringegebæringen være sendt til det selskab du har valgt når du køre der fra. Men betaling sker så mod opkrævning.

Tilsvarende for dit hus vil dine forsikringer skulle være aftalt og begæring sendt på overtagelse dagen. Det kun hvis dem der bygger huset for dig har valgt at lade den dække længere. Derfor er og var min kommentar til dette punkt spørg byggefirmaet.

vedr din ide med personlig møder vil jeg som sagt fraråde det som værktøj. Skab dit overblik via et regne ark. Sådan gør jeg. Brug forsikringsportaler til at pejle dig ind.

Det kan ofte ikke betal sig at sprede sine forsikringer over flere selskaber og du har sikkert både familie og bil forsikring idag. Undtagelse der bekræfter reglen for mig er så special forsikringer som f.eks. den jeg har på min båd.

Når du så har valgt dem du mener ser best ud ud fra din forundersøgelse ville jeg vælge skriftlige tilbud og en telefon samtale med spørgsmål svar.

Typiske triks er overforsikring. Tegner du en forsikring der dækker for 1 million i forbindelse med brand tror mange at du pr automatik har en mill. Nej det skal godt gøres at du har haft indbo for den sum. Husk også at køkken skabe f.eks. ikke er indbo men en del af huset.

Læs faktisk policen. se på selvrisiko versus dækning. se på dine behov

jeg har f-eks.- valgt en udvidet elektronik dækning som Michael fraråder da det hos mit selskab koster virkeligt lidt og faktisk dækker ungers MacBook næste lige så godt som en forsikring ved fona der var alternativet. Har givet en bytter allerede. men det er jo så ikke en husforsikiring.

Slutteligt ta din bank, forsikrings og pensions pakke op til eftersyn hvert år.

Det er mit klar indtryk at personlig møder med forsikringen er noget der høre fortiden til. Det er dyrt. Personligt mener jeg heller ikke det er den bedste form for mig som forbruger.