#219886
Ole Laursen

Ja, jeg var med fra Din Bank-dagene. Ser ud til de har eksisteret nogle år før jeg kom på:

https://da.wikipedia.org/wiki/Kommunernes_Pensionsforsikring

Jeg har fået brev om at jeg bliver flyttet til Jyske Bank Online. Som de så vist ikke har oprettet endnu.

Efter at have nærlæst den temmeligt uigennemskuelige prisliste, er det så vidt jeg kan se kun med hensyn til depot at der kommer gebyrer på for mit vedkommende. Så jeg tror sgu jeg bliver og nøjes med at flytte mine investeringsaktiviteter til Nordnet – jeg ville egentlig gerne over i Basisbank, men får måske brug for et realkreditlån inden for et par år, og så skal man jo tilsyneladende entrere med en murstensbank som det ser ud nu.

Har brugt Nordnet nogle år nu, og jeg kan ikke sige at jeg er voldsomt imponeret over hverken platformen (bedre end bankernes men det siger jo ikke så meget) eller deres danske kundeservice. Men i det mindste har de lave eller ingen gebyrer.

Kender et par stykker der har fået flyttet deres pension til Nordnet, for begge kludrede Nordnet/banken med overførslen så det trak ud i flere måneder. Så hvis der er nogle her der skal have flyttet et almindeligt depot, kunne man overveje selv at handle dem og bare overføre kontanter selvom der løber lidt kurtage på. Hvis man er omhyggelig med sin limit, kan man sikkert nemt opveje de 2 x 0,1% kurtage. Hm, tja, men man skal selvfølgelig lige overveje om der er noget beskatningsmæssigt man kan løbe ind i.