#219834
test

Kære Michael jeg henviser ikke trådstarter til danske bank. Hvordan du læser det ud af et indlæg der bare korrigere den indirekte oplysning om at pension ikke sku tælle med i dansk bank forstå jeg ikke.

Faktisk skriver jer at coop kunne være et udmærket valg men da jeg ikke kender banken eller har forstået andet ind at de kræver medlemskab af coop afholder jeg mig fra yderlige kommentarer.

Nu har jeg så efter følgende læst lidt på de to valg. Jeg mener faktisk TS sku se seriøse på basis bank. Forbindelse til coop har altid været mig lidt i mod og der er ikke et 200 kr gebyr for at blive kunde i basis bank. Og Thsv der finde folk der ikke er med Coop. Basis bank lette hjemmeside tiltaler mig også. Enkelt set op og gebyr politik.

Derefter jo så har vi jo en diskusion som er trådstarter irrelevant. Ja

Og nej jeg er ikke ansat af danske bank eller modtager penge fra dem. Jeg har aldrig opfundet ting eller løjet om noget her i forummet. At jeg ikke svare på alt er noget andet.

Det underlødig i dit og Thsv angreb på mig og så mange andre vil jeg så undlade at gå med på men i opføre jeg begge to som arrogante fjolser fra tid til anden.