#219752
test

Thsv fakta er at ingen bank er den rigtige til alletider. Som du ved har vi gjort turen sammen fra scandiabank. På det tidspunkt hvor jeg skiftede retur til danske bank som jeg har forladt før fik jeg 40pct lave rente i danske bank ind i Nordea. Jeg har ikke fem produkter i danske bank som det kræves i Nordea men jo jeg er over 250kkr. Både danske bank og Nordea køre et hel kunde koncept og hvilken bank der er den bedste afhænger af ens behov og hvad man kan tilbyde af foretning.

Det er helt bestemt muligt at jeg når jeg er gældfri skal se mig om efter en anden bank selv om jeg er enormt glad for danske bank både på grund af mit prioritetslån, mobil pay og netbank. Som jeg alt i alt betaler nul kr o årligt gebyr for. Og de har ikke hævet rente som Nordea har gjort.

En dag når jeg er gældfri vil coorp bank helt bestemt være en af dem jeg vil undersøge

I denne tråd har jeg kun ønsker at gøre opmærksom på at en pension i danke bank eller deres pensionsselskab Danica også firma pension tæller med i kunde programmet da dit indlæg giver mig indtrykket at at du mener det ikke gør.

Jeg indrømmer gerne at jeg har bedre vilkår i danke bank ind jeg kunne få i Nordea.

Har i øvrigt konstatere at en firma konto er gratis i danke bank hvis man jer en en mindre pension opsparing i Danica og et række hus. Faktisk kan den gratis firma konto for mange små erhversdrivende gøre det ganske atraktivt at skifte til danke bank.

Så summa summarum din tese om at danske bank altid er for dyr for alle og Nordea altid er bedre er ikke korekt.

Bemærk venligst at jeg aldrig har påstået at danke bank er rigtig eller billigst for alle.