Forside Fora Bolig og realkredit 2 måneder mellem salg af hus og overtagelse af nyt 2 måneder mellem salg af hus og overtagelse af nyt

#219480
peter holm larsen

Hej HalliHallo,

Hvad mener du med en aftale firmaet har med kommunen/jobcenteret, så deres arbejdssøgende får lidt rabat?

Glæder mig til du tager der ud og så kan se der står Autopartner på deres firmanavn – så du kan bekræfte at det var korrekt at jeg skrev Autopartner 🙂

Jeg ved ikke hvad min rabatsats er i forhold til andre kunder – har jo ikke viden om hvad andre kunder får i rabat. Du kan se der er brugere så f.x. Toften som intet overhovedet vil udtale sig om. Men min rabat er i forhold til værkstedstimeprisen som de jo oplyser.

Men tro mig, jeg er ikke den eneste der får rabat 🙂 og der skal som nok også være nogle der får mere end 15 % rabat. Men om nogle for mere eller mindre er for mit vedkommende uvedkommende – så længe jeg er tilfreds med den pris jeg betaler.

Tror ikke jeg har et egentlig kundenummer hos dem – det er ikke noget jeg sådan henviser til når jeg bestiller tid hos dem. Jeg kører normalt forbi og tager en snak med dem – og “laver” sådan lidt forhandling.

Men prøv og se, hvad du kan få banket igennem hos dem – så kan vi vidensdele på det grundlag. Hvad er det i øvrigt for en bil du skal have servicerer og hvad skal du have lavet?

PS: Tænker ved nærmere eftertanke – hvad mener du egentlig med hvad er min rabatsats i forhold til andre kunder – det er da et spørgsmål der mere eller mindre er umuligt at svare på – er det et trick spørgsmål (som jeg ikke fatter) eller er det dig der fuldstændig har misforstået det hele?