#219262
Anonym

HalliHallo. Tja det kan også godt være vores bankrådgiver godt kunne forklare det, men jeg har nok bare behov for at høre det for 10.gang, sagt med andre ord og på skrift.

Ifht F1 er vi ikke til den “usikkerhed” det potentiel bidrager. Vi gider ikke at boliglån og financiering omkring bolig skal fylde mere end højst nødvendigt i vores hverdag. Mit indtryk er at forskellen på bundlinjen aktuelt ikke er så stor, og slet ikke så stor at det giver en gevinst der udligner den tid vi skal bruge på at forholde os til vores boligøkonomi på hyppigt basis. Ved ikke om det giver mening – vil hellere vide hvad vi skal betale de næste mange år og vide at det har vi råd til uden at skulle tænke mere end nødvendigt på det.

Ifht kurssikring er jeg lidt i tvivl om det du skriver ABD om vi har “råd til at kursen falder”. Jeg må lige finde ud af hvornår lånet udbetales til os – om det er nu ved husets overdragelse eller om det fx er I forb med renovering/tilbygning. I den forbindelse talte vores rådgiver nemlig om en “byggekonto”.