#219118
peter holm larsen

Var nu også ment lidt i spøg 🙂

Men du tager fejl af Mybanker 🙂 Formåel med Mybanker er at tjene penge til ejerne – sådan er en liberal verden – en bankrådgiver er heller ikke en kunderådgiver som mange fejlagtigt tror.

Dernæst så er alt bankvirksomhed – ja al virksomhed , at købe så billigt som muligt 🙂 Derfor finder du naturligvis altid de dårligste rente på deres hjemmesider – for tænk hvis nogle er så naive at tro det er renten man kan få – ja så er banken jo sluppet billigst 🙂

Pointen er – og det har jeg skrevet så mange gange – og det gælder også Michael der har skrevet tidligere – at man rådgiver helt simpelt og tror verden er som du.

Men prøv at ring til banken på deres telefon nummer og spørg hvad de giver i rente hvis du laver en konto med 31 dages opsigelsesvarsel.

Men ring !!!!! Lad være med at skrive, snapchatte, Twitte mv – og lad være med at spørge ind til hvorfor det tilbud du får ikke står på deres hjemmeside – i så fald får du næppe igen et godt tilbud 🙂 Banken har systemer der går de husker den slags tror jeg :-).

Men ring – og lad dig blive overrasket.

PS har selv i forgåers lavet en indlånskonto til 1% i rente – som er en rigtig fin rente – så at Michael skriver bedre muligheder findes ikke er blot et falsum. Men kræver gode forbindelser og loyalitet og fair behandling over for banken.

Men Mybanker – tror du de får noget af banken for at henvise dig til banken? Og hvem tror du reelt betaler denne provision? Nu gætter jeg i blinde …… Det gør du som kunde 🙂 – ja hvem ellers vil en udenforstående med garanti sige 🙂

Men ring – nummer finder du på http://www.oeb.dk 🙂

Og hav så mit indlæg i tankerne fremover – og ( desværre tro ikke på alt der bliver skrevet på mybanker.dk – nogle her har kun som mål at vildlede – tarveligt men sandt desværre ! – har fået mybanker til at slette et hav af andres indlæg gennem tiderne – nogle synes det er plat jeg får mybanker til at slette indlæggene og lykkes heller ikke altid. Har få gange måtte meddele mybanker at de enten “frivilligt” slettede givne indlæg – og hvis ikke ville jeg indgive politianmeldelse – trist det nogle gange skal så langt – men har medført at de berørte indlæg er blevet slettet)