#218858
Anonym

Ahaha thsv, jeg trænger nok til briller skal du se, hvis jeg har set 8 som 3 – beklager – men 60 % af 1,3 ville nok være mere realistisk som nedsparingslån i det tilfælde, medmindre der er gode løbende udbetalinger fra pension.

thsv, har de først fået bevilget lånet på baggrund af indkomst og betaler renterne kan lånet ikke kræves indfriet ved fald i indkomst medmindre det er i Jyske Bank….

Du forstår ikke hvorfor de skriver 1 med andelsbolig? Andelsboliger har udover renten en boligydelse, som bl.a. knytter sig til lån i ABF’en. Derfor – det burde du kunne regne ud – og kom ikke og sig at ABF’er kan være gældfrie.
Desuden skal du finde den tekniske belåning på andelsboligen – den kan sagtens være sådan, at du kun kan få belånt andelsbeviset med 250.000 i det scenarie du sætter op… desuden risikerer banken at ABF’en optager ny gæld som øger boligydelsen og forringer omsætteligheden –> kan medføre teknisk overbelåning.

“Banken vil nok også gerne belåne af realistisk salgsvurdering på en ejerbolig, da sikkerhedsstillelsen for banken er ikke eksisterende for de første 60 %…”

Hvad mener du med denne formulering – mener du ikke banker kan tage sikkerhed for de første 60 % op til sikkerhed eller hvad????