#218414
test

problemet har for nogle været at nedssparingslån eller lån indefrysningen ejendomsskat har givet nettop det problem at man så lever for længe. Det er hvad jeg har læst mig til.

Morsdreng er et sur gammel advokat hvis hovedbeskæftigelse åbenbart er at angribe andre og mene at man ikke må skrive på mybanker med mindre man er advokat. Hvad han eller hun så er men det kan jo så heller ikke verificeres.

Det vil aldrig falde mig ind ikke at anbefale at en advokat kom ind over en sådan aftale, men jeg mener helt kart at du før et besøg hos en advokat bør overveje nøje hvad fordelen og ulemperne ved et sådan arrangement er.

http://www.business.dk/diverse/det-er-dyrt-at-spise-murstenene

Det ekstra besvære og risiko skal jo “betales” med fordelen ved konstruktionen frem for alternativet.

OG jo jeg mener helt klart at den forventede livs længde er en seriøs betænkelighed hvis du forventer at din mor skal ha økonomisk mulighed for at blive i andelsboligen den tid hun vil. Hun kan sagtens få brug for den friværdi selv og det er helt bestemt ikke uden omkostninger at leve af mursten.

Er der f.eks. også andre arvinger? Hvad koster de forskellige alternativer? Kan der overhoved laves et lån af den størrelse i andelsboliger? Hvad koster det? Hvad kan du selv låne pengene til på en dag hvor bolig renten igen falder? Kan du betale din mor hvis det bliver nødvendigt?

men nej jeg har ikke været i sammen situation