#217806
LN2015

Hej HalliHallo

Der eksisterer mig bekendt ingen hjemmesider, der kan give svar på hvor mange måneder en udbetaling fra vil vare fra en indekskonto med en given saldo samt et pengeinstitut med en given rente.

Du kan derimod sagtens finde hjemmesider, der i generelle vendinger beskriver emnet, men som sagt ingen der giver svar på det, der er interessant: hvor lang tid vil udbetalingen vare?

Hvis du studerer mit indlæg én gang til, kan du sikkert se, at det fremgår af afsnit 2, at man bør vælge variabel grundrente.

Jeg er ikke helt klar over, hvad du mener med din kommentar om, at indeksopspareren har valgt det forkerte pengeinstitut, hvis ”man kun har 105.000 stående”. Mener du, at indeksopspareren skulle have shoppet rundt blandt pengeinstitutterne hvert år i 45 – 49 år for at finde den højeste rente?

Teoretisk kan man selvfølgelig godt skifte pengeinstitut i tide og utide for at få de bedste betingelser, men det var altså ikke moderne i 1957, 1970, 1980 eller nu i 2015 for den sags skyld. For de årgange der har indekskontrakter, er det overhovedet ikke moderne at skifte pengeinstitut.

Mvh
LN2015