#217432
Anonym

Den 1ste virksomhed nu nævner, er et forsikringsselskab m.m. i Elfenbenskysten. Dixa Bank of Beniun findes ikke, men Benin ligger også i Elfenbenskysten – i Vestafrika.

Hvorfor skulle banker eller forsikringsselskaber i Vestafrika låne dig penge via en person eller en virksomhed i Tyskland? De – og den tyske formidler – kender IKKE de danske forhold, kan derfor IKKE kreditvurdere dig, for de ved ikke hvilke papirer de skal bede dig om, og kan i øvrigt heller ikke læse dem hvis de fik dem udleveret, ligesom man intet aner om hvordan man får sikkerheder i DK, hvis det var det man måtte ønske. Betaler du ikke lånet, skal det inddrives i DK, og her er udenlandsk långiver igen uden viden om de lokale forhold og skal bl.a. indhente en dom, inden man i det hele taget kan begynde en inddrivelse i DK, hvilket hverken gør det lettere eller billigere.

Så i bedste fald, er det en meget uprofessionel långiver i værste fald noget meget værre. Det skulle undre mig meget, om du ikke bliver bedt om at indbetale et beløb tidligt i forløbet, og så må du håbe på, at man også vil udbetale dig lånebeløbet.

Hvis aviserne fra sidst i oktober var der en artikel om danskere der er blevet snydt af en falsk hjemmeside, der var så profes sionel udført, at det var umuligt at se. Man mener formålet var, at lokke mindre beløb ud af de pågældende og få Deres personlige oplysninger, så svindlerne ved hjælp af oplysningerne kunne optage lån i de pågældendes navne.

Hold dig langt væk