Forside Fora Privatøkonomi Vedr lån Vedr lån

#217088
morsdreng

Hvis du læser aviserne fra i dag, er der en artikel om danskere der er blevet snydt af en falsk hjemmeside, der var så professionel udført, at det var umuligt at se. Man mener formålet var, at lokke mindre beløb ud af de pågældende og få Deres personlige oplysninger, så svindlerne ved hjælp af oplysningerne kunne optage lån i de pågældendes navne.

Hvorfor skulle et firma i en forstad til Paris låne dig penge? De kender IKKE de danske forhold, kan IKKE kreditvurdere dig, for de ved ikke hvilke papirer de skal bede dig om, og kan i øvrigt ikke læse dem hvis de fik dem udleveret, ligesom man intet aner om hvordan man får sikkerheder i DK, hvis det var det man måtte ønske. Betaler du ikke lånet, skal det inddrives i DK, og her er den franske långiver igen uden viden om de lokale forhold og skal bl.a. indhente en dom, inden man i det hele taget kan begynde en inddrivelse i DK, hvilket hverken gør det lettere eller billigere.

Så i bedste fald, er det en meget uprofessionel långiver i værste fald noget meget værre. Det skulle undre mig meget, om du ikke bliver bedt om at indbetale et beløb tidligt i forløbet, og så må du håbe på, at man også vil udbetale dig lånebeløbet.

Hold dig langt væk