#216428
peter holm larsen

Så så lige det udsagn “Kan man kun opnå DBs standardrente i deres eksempler skal man dog ubetinget vælge det afdragsfri RK-lån. :-)" – det viser jo netop hvad jeg har påstået.

Men også klart at hvis du kan opnå renter der ligger lavere end DB standardrente så kan det alt andet lige flytte fordelen til lån med afdrag. Eneste hage ved den forudsætning er jo, at du så jo nok også kan opnå administrationsbidrag der ligger under RDs standardbidrag for afdragsfrihed.

Jeg har personligt selv forhandlet mig frem til en 75 % rabat på tillægget for afdragsfrihed i RD og laver gerne der en beregning på et tillæg for afdragsfrihed på 0,02480% – men så vil du opdage at det gør at du skal kunne opnå et banklån med meget lav rente.

Hvis du forudsætter man bor i sit hus i 5 år er logikken jo at optage et F5 lån med eller uden afdrag og bruge det som sammenligning. Jeg har en F5 rente på 0,3421 % og et tillæg for afdragsfrihed på 0,0248% = 0,3669 % for afdragsfrihed.

Og blot til info har jeg fra inside information fra Dansk Bank fået oplyst at deres laveste rente på udlån – og bemærk laveste udlån til ikke interesseforbundne parter er 0,85 % p.a. og kan uden at afsløre noget om kundeforhold, godt garantere at det ikke er dig eller nogle boligejere.