#216300
peter holm larsen

Thsv,

Det er simpelt hen under lavmålet dine indlæg.

Ja en ejendomsværdi på 2,1 giver kun 840.000 kr. til laveste bidrag. Men du gætter selv på at ejendommen er købt for 3 år siden til en pris på 2,1 mio.kr. og så er det vel ikke så meget galt at gætte på at ejendommen kan være steget til 2,22 mio. kr. som giver et bidrag på ned til 0,28%. Så den vurdering du henviser til er din egen! og 3 år siden.

Og ja lånet på 2% skal indfris til kurs 100 – det er jo netop også det jeg har regnet med i eksemplet.

Så nej mit eksempel er ikke urealistisk – 5 % prisstigning på 3 % ligger generelt i den lave ende.

Det er korrekt at jeg nogle gange ikke læses alt der er skrevet om et indlæg, har jeg heller aldrig påstået jeg gør!!!

Men du skrev “Som sædvanligt det rene vrøvl fra PHL, da ingen RK-lån nu om dage har adm.bidrag på 0,28%!
Link til det lån, der har det bidrag ønskes!” – Du fik link – og det var ikke vrøvl!

Og nej heller ikke jeg har ikke glemt alle omkostninger til omlægning.

Du kommer altid med påstande – dokumentere aldrig noget, når vi andre angriber dine påstande som usagligt og falske. Du påstår alle andre vrøvler og kræver dokumentation og link fra os andre. Når du så får dokumentation og link – ja så finder du blot på nye påstande der også er forkerte.

Nu ved jeg ikke hvad du beskæftige dig med til dagligt – men det er helt uomtvisteligt ikke økonomi. Tænker du blot keder dig og forsøger at ødelægge et debatforrum, hvor der faktisk er personer der har en forventning om at få et sagligt og fagligt svar.

Hvad mener du egentlig med “ligesom 2% lånet skal indfris til kurs 100!” endda med udråbs tegn – er det fordi du prøver at indikere at jeg har en anden holdning. Obligationslån kan indfris til laveste at børskurs og kurs 100. Og det er netop det jeg har forudsat.

Mit aller største håb til dette forum, var at Mybanker læste indlæggene igennem ind i mellem og slettede og spærrede brugere der var usaglige.