Forside Fora Privatøkonomi Har nogen erfaringer med at kunne optage et realkreditlån til ny bolig og samtidig eje en ejerlejlighed som udlejes? Har nogen erfaringer med at kunne optage et realkreditlån til ny bolig og samtidig eje en ejerlejlighed som udlejes?

#216130
gebyrjagten

Jeg kan ikke se noget odiøst i at tjene penge via andre, Det samme gør ALDI, IRMA, SILVAN, SAS og BMW og alle taxaerne og og selv boligselskaberne, KAB, AAB osv,

Personlig er jeg tilfreds med at det alene løber rundt, således at prisstigninger giver gevinsten på fast ejensom. således af en lejlighed til fx 3 mio er 6 mio værd om fx 10-15 år.

Hvorfor skulle det forkert eller moralsk forkert at tjene penge på andres bolig, når det er ok når det er mad, transport, bil, medicin, rejser og mad?

Jeg ved ikke hvad du mener med bolighaj. Det er negativt ladet- Der er tale om reel udlejning ligesom KAB med fortjeneste for øje af vedligeholdte lejligheder med rettigheder for lejere svarende til standard-lejekontrakter.

Jeg kan fortælle HHalo at det ikke handler om at tjene på lejer, da det ikke kan lade sig gøre men derimod at tjene på almindelig prisstigninger i samfundet.

Det er stort set ikke muligt at finansiere en lejlighed og leje ud med fortjeneste, men at det går ligeop kan faktisk lade sig gøre og dette ‘går lige op’ er OK, da en ejendom er langt mere værd fx når jeg pensioneres.