#215786
Anonym

Har i rigtigt mange år haft samme bank og været loyal over for dem, men til gengæld syntes jeg de ikke har været så loyale overfor mig hvad angår prisen på mine bankydelser, det være sig banklån og midlertidigt ombygnnigslån – begge dele koster mig og har kostet mig 40.000 kr årligt (8% i rente) og har nu allerede fået 1. tilbud her hos Mybanker.dk på samme lån til ca. 6.5%.

Synes faktisk det er meget uheldigt at se at ens egen bank ikke tilbyder at give en bedre rente, når man nu har loyal i så mange år, samt betalt tingene til tiden. Jeg har et godt job igennem mange år samt betalt bilen kontant og ingen andre forbrugslån, så derfor ikke så tilfreds med at jeg bare bliver brugt som en rente-slave til at forbedre bankens overskud med.

Surt opstød men vil desværre sige velfortjent – synes at ens bank skal være aktiv og ikke bare være ivrig efter kun at score nye kunder – det betyder jo for os alle sammen at når vi er kunde et sted igennem længere tid, så bliver vi nedprioriteret til fordel for de nye kunder der så bliver serviceret med bedre renter osv.

Så ved ikke om et bankskifte er løsningen på alle ens forventninger til en god bank, eller om det bare er blevet tidens trend? Hvis nogen kan komme med et par anbefalinger vil det være fint.

Tak for et godt koncept – jeg har lige tilmeldt mig og allerede fået mit første tilbud som nævnt tidligere.