#215656
Anonym

Nej, selvfølgelig kan udlejer ikke vide, hvad samtlige lejere bruger. Disse boliger beboes dog oftest af 2 personer, som (hvis man undersøger det) gennemsnitligt bruger 5000kr. årligt på vand, dette kan man som udlejer godt have in mente, i stedet for at sætte a conto beløbet til vand så lavt, at det ikke en gang dækker, hvad én person gennemsnitligt bruger om året.

Jeg tror det i bund og grund handler om, at udadtil ser det meget bedre ud, at forbruget ligger på 600kr for vand+varme i måneden, frem for at sætte det lidt mere realistisk. Dette har de sikkert set sig nødtagede til, da huslejen er dyr taget i betragtning af, at lejligheden på ingen måde ligger inde i centrum.

Vi er rigtig glade for lejligheden, jeg er blot af den holdning, at jeg synes, det er grisk, når man som udlejer lejer en lejlighed (eller 100) ud, hvor der er en masse ting, som man skal betale udover sin husleje, og hvor der kommer STORE efterregninger osv. Det er helt sikkert også grunden til, at der i disse lejlighedskomplekser er store udskiftninger i lejerne.