Forside Fora Bolig og realkredit Alternativ til dyr lejebolig Alternativ til dyr lejebolig

#215604
Anonym

Man kan ydermere undre sig over, hvorfor smarte folk som @hallihallo har behov for at give så nedværdigende svar og på ingen måde besvarer mit reelle spørgsmål samt giver sit besyv med på, om det er smartest at låne til depositum eller blive boende og tage et lille su-lån, hvis det bliver nødvendigt.

Ydermere undrer det mig, at der er flere af din slags, som på ingen måde er hjælpsom, men i stedet har travlt med at tale ned til folk, som blot har brug for et lille råd eller en lille vejledning.
Hvis man spørger om en ting, betyder det absolut ikke man er dum, og jeg forventede egentligt at få ordentlige, saglige og venlige svar herinde (som enkelte har givet) frem for dumsmarte kommentarer, som afsender i sidste ende kun sender afsted for at booste sin egen selvtillid og sove trygt og selvtilfreds om natten med tankerne om at “jeg er klogere end alle andre”.

Ps. Beklager jeg ikke har set de opslag, som allerede er skrevet, men du har jo også fyldt debatsiden godt og grundigt ud med opslag, så det kan jo være svært at se solen for skyerne.