Forside Fora Bolig og realkredit Alternativ til dyr lejebolig Alternativ til dyr lejebolig

#215562
Anonym

@Morsdreng.

Hvis vi ønsker at finde en ny lejebolig er udfaldet således.
Vi har indbetalt 3xhusleje i depositum i denne lejlighed + 1 måneds forudbetalt leje. Det vil sige, at udlejer har 3x7500kr (som vores husleje er på her) til maling og istandsættelse af denne lejlighed, som vi har erfaring med koster nogenlunde ovenstående. Vi kan muligvis få 5000kr. tilbage i depositum.

Hvis vi så finder en anden lejlighed skal vi indbetale (inden vi flytter ind) 3xhusleje til depositum + 3xhusleje som forudbetalt leje. Sådan er det her i Aarhus. Man betaler IKKE KUN depositum på 3xhusleje ved indflytning.
Man er heldig hvis man finder en lejlighed, hvor det hedder 3x husleje til depositum + 1xhusleje til forudbetalt, som vi gjorde i vores nuværende lejlighed.

Vi har helt styr på, hvad vi vil have råd til at bo i, hvis vi flytter herfra – samt hvad der overhovedet er sandsynligt her i Aarhus. Du finder ikke særligt meget under 6000kr!

Vi har helt styr på, hvilke omkostninger en evt flytning eller et lille studielån vil have for os, og søgte blot lidt idéer/råd til, hvad der muligvis ville være bedst.