#215344
Anonym

min eksamen ligger først i september. gode job muligheder i bopælskommune ( det er her jeg har fået tilbudt 3 stillinger). Forældre har betalt deres hus ud og derfor stor friværdi. Søster har ca. 1 mio – så de ville selvf. kunne låne mig hele beløbet.
Men jeg vil jo allerhelst involvere familien så lidt som muligt, men kan være nødvendigt for at få “lov”at låne ??? Derfor var min tanke at jeg smider så meget som muligt og så låner “så lidt” som muligt af familien i håb om at kunne godkendes til at købe bolig.
Netop den manglende ansættelse og lønsedler er præcis det som jeg selv tænker, er et voldsomt minus.
Jeg er klar over at jeg blot kan vente- hvilket jo var min oprindelige plan. Men dette “tilbud” er virkelig godt – og der skal handles hurtigt, derfor spørger jeg Jer herinde hvordan jeg bedst kan gribe det an. Hus på samme str. på samme vej blev i sidste måned solgt for lige knap 1,2 og det stod som oprindeligt ( 70´er parcel). Det jeg har kig på er renoveret – og bund solidt. Men de skal af med det HURTIGT – derfor billigt. Her er intet der skal gøres. nye gulve, vinduer, køkken ( miele hårdehvidevare).
Ja vi befinder os i en provinsby- men det er ikke værre at sælge hus end andre steder.
Nej 26.000 er ikke en voldsom løn, men har ingen gæld ud over sulån.
Jeg får udover løn børnefam. ydelse samt enlig forsørger ( ca 1800 pr. md)
Ja Danske Bank kender mig, men jeg har altid haft det indtryk at nærmest ingen får lov at købe med mindre man har en meget stort rådighedsbeløb, og derfor har jeg bare tænkt at jeg skulle skifte bank, når jeg på et tidspunkt skulle købe hus.