#215092
peter holm larsen

Kender ikke den app – men lyder interessant – kan du give navn på den.

Er ikke helt skarp på statistikken – og om lån omlægges ca. hvert 7 år, men det er nok meget rigtigt. Men et meget væsentlig element heri, er jo netop at renten de seneste 10 år har været kraftigt faldende og dermed også naturligt medført meget store omlægninger.

Det er næppe sandsynligt at vi indenfor de kommende 5-10 år vil se lige så store rentefald som vi har set indenfor de seneste 10 år.

Og rigtigt Martin forudsætningerne er helt afgørende og enig der er en mulighed for konverteringsgevinst som er større på det afdragsfrie lån – men lad os nu holde os til at alt andet lige scenarie på rente siden – det vil i givet fald som udgangspunkt være en fordel for det afdragspligtige lån at holde den forudsætning fast.

Men jeg skal nok lave beregningen når Thsv, kommer med forudsætningerne!

Skal lige medgive – og det indrømmer jeg gerne her – jeg havde ikke set at banklånet var på 4,85 % – det er en rigtigt flot rente ingen tvivl om det – og enig i Martin, så ville jeg ikke tænke så meget over det ene eller det andet.

Men husk vi nu sammenligner en fastrente over 30 % med en variabel rente. Hvis det skal være fair er det at sammenligne et F1 med banklånet. Personligt ville jeg nok holde fast i det afdragsfrie fastforrentede/variabeltforrente lån. Eller rettere ser også vi slet ikke ved, hvad type realkreditlån du ønsker.