#214844
Anonym

Hej Hammeren og thsv

Tak for jeres svar.

Jeg fik snakket med banken i går og deres råd er egentlig, at man venter med omlægning inden refinansiering, da kursen (ca. 103,5) vil æde evt. besparelse.

Badeværelseprojekt står ikke som allerhøjeste prioritet så det kan også vente. Tænkte bare, at jeg vil udnytte ekstrem stigende priser i vores ejendom til at få sænket bidragssats men det er lidt mere kompliceret med F5 lån. Det var vores førstegangskøb så vi var ikke skarpe på alle muligheder og kombinationer.

Et tilsvarende lejlighed, dog på 3. sal (vores er i stuen) blev solgt for 5,2mil i løbet af 3 dage så jeg regner med ca. 4,5mil men som thsv siger kunne vurdering være omkring på 4-4,2. Men som skrevet i første indlæg har nabo fået vurderet deres til 4,8mil for et tilsvarende lejlighed.

Renten på vores banklån er 3,45% og vi betaler ca. 4.000 i renter pr. kvartal. Det er en fleksibel løsning hvor man kan indsætte opsparing således man betaler renter af et lavere beløb end oprindelig lånt.

Hvis vi skal ud i et F5 for det beløb er renten nu på 0,95% + nogenlunde det samme i bidragssats, samt vi vil have forskellige datoer for refinansiering.

Jeg ved godt, at det er måske aaaaaaalt for tidligt men hvad skal vi være fokuseret på ved refinansiering om 2 år?
Vi vil måske også gerne hive par 100 tusinde hvis det kan lade sig gøre?