#214568
peter holm larsen

Hej Thsv,

Du skrev “Ejerskifteforsikring på en ejerlejlighed, den må du længere ud på landet med! – Der fik du vist rodet sammen i lejligheds- og hussalg!”

Jeg skrev udtrykkeligt en “eventuel ejerskifteforsikring” – netop fordi der i mindre grad end i hushandler tegnes ejerskifte ved salg af ejerlejligheder.

Så jeg tolker dit seneste svar som du nu godt er klar over at der kan “evt kan indgå sælgers andel af en eventuel ejerskifteforsikring.”

Du har på intet tidspunkt før i dit svar den 9/6-2015 skrevet at noget om det er normalt eller ikke normalt. Så mit svar er på ingen måde tagne på jeg giver dig ret i noget som helst.

Det er så plat – så plat, at opdage men har taget fejl, så at ændre præmisserne sit svar – og så slutte af med at påstå, at andre har været enige med en selv hele vejen.

Hvordan vil du mene at dit udsagn “Ejerskifteforsikring på en ejerlejlighed, den må du længere ud på landet med! – Der fik du vist rodet sammen i lejligheds- og hussalg!” – hvad er det præcis jeg roder sammen? – Nej jeg er ikke enig med dig i at jeg roder noget som helst sammen.

Det jeg er sur over herind eer , at debatører, og nu gentager jeg mig selv endnu engang, skriver om noget de ikke aner en pind om – og som kun er med til at sænke og ødelægge debatten i mine øjne.

Jeg ved godt, at andre har det syn, at man må skrive hvad man vil – og det må man selvfølgelig også godt – da vi jo lever i et frit land – jeg synes blot det er taktløst over for de spørgere der rent faktisk har en forventning om at debatørerne svarer fagligt korrekt.

Man kan sagtens være uenige når det kommer til holdninger og det respekterer jeg fuldt ud – men at være uenige om fakta, det er for svagt at lave debatten synke derned.

Svarer jo lidt til at starte en debat om 2+2=4 og så drive det ud i at 2+2 godt kan være 5 hvis der er nogle synergier – men det ændre ikke ved at 2+2 altid er =4 – og alt andet er spild at drøfte – men mindre man helt vil sætte spørgsmålstegn ved vores regnemetoder. Og kun hvis det er det der er emnet har det relevans at drøfte om 2+2=5.

Lad være med at påstå andre er enig med dig, når du ikke ved om de er – det er du slet ikke en position der berettiger dig til. SÅ også der tager du fejl.

Tænk to grundlæggende fejl i bare et debatindlæg.

Men lav du blot et længere debat ud af om jeg er enig eller ikke med dig – jeg tror de fleste vil kunne vurdere, at den bedste til at vurdere det spørgsmål er mig!