#214508
peter holm larsen

Hej Thsv,

Hvis der er nogle debattører her jeg er træt af så er der 2 personer.

Det er de 2 personer herinde der altid skal påstå jeg tager fejl og ikke har styr på det jeg skriver om.

Og hver gang kommer på påstande som ikke kan dokumenteres og eller kræver jeg skal dokumentere mine påstande, hvad jeg straks så gør – men hvor de så ikke selv til dokumentere deres egne påstande.

Og her er igen et godt eksempel – se dette link:

http://home.dk/om-home/spoergsmaal-svar/tilstandsrapport-og-forsikring/findes-der-ejerskifteforsikring-for-ejerlejligheder

Tænk at have skrevet 3.258 indlæg her som du har – og så end ikke gide sætte sig ind i fakta inden du tror andre ikke har styr på det.

Et godt råd jeg en gang hørte fra en erfaren mand – hvis du tror andre tager fejl – så overvej først grundigt om det kan være dig der tager fejl. Piet Hein mener jeg det var udtrykte det lidt anderledes: “Er du dum – så vær blot stum – men med en kløgtig mine – så tænker alle som på dig ser – død og pine”.

Jeg synes det er ærgeligt at dette forum misbruges. Der er jo rent faktisk nogle her der har et berettiget ønske om at få at fagligt korrekt svar på det der spørges om.

Den anden debattør herinde med samme stil – gider jeg end ikke nævne i denne sammenhæng – men det er blot at kigge nogle få indlæg igennem – så fanger man denne debattør.

Så jo ejerskifteforsikring på ejerlejligheder findes også.

Nu kunne jeg let forestille ming at Thsv, vil sige der ikke er tale om en ejerlejlighed men en lejelejlighed. Men nej det er det ikke for der er der ikke ejendomsværdiskat – så den diskussion kan vi ligeså godt lukke med det samme. Det samme er i øvrigt glædende for en andelslejlighed. Så det er en ejerlejlighed!